Evenementen: Congressen, seminars, workshops

KCC extlink  Het Nationaal Customer Contact Congres.

Het Nationaal Customer Contact Congres is hét jaarcongres voor professionals op het gebied van klantenservice- en klantbelevingsmanagement.


KCC extlink  Het KCC Congres.

Het KCC Congres is een uniek congres over klantcontact en dienstverlening in overheidsorganisaties en woningcorporaties.


KCC extlink  Multichannel.

Het event biedt jou, als professional in e-commerce, marketing en klantcontact, gratis (!) de mogelijkheid om ruim 120 kennissessies in 10 theaters bij te wonen.


KCC extlink  De Nationale CQ-test.

Dagelijks zijn er 125.000 klantadviseurs aan het werk. Jaarlijks handelen ze meer dan 1 miljard telefoontjes en het veelvoudige aan e-mails af. Hoog tijd om deze medewerkers in het zonnetje te zetten, vindt de Stichting Nationale CQ-test.


KCC extlink  CustomerFirst Awards.

De CustomerFirst Awards zijn bestemd voor professionals in klantcontact en customer experience die excelleren in hun vakgebied.


 

  


KCC.nl is een initiatief van Gert Koerselman gericht op open kennisdeling, rond dienstverlening, klantcontactcentrum, klantcontact, lees hier meer, en doe mee! Help mij kcc.nl actueel te houden en stuur uw linkjes in via het contactformulier, standaard plaatsing is altijd gratis.

88x31This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License by Gert Koerselman